Poème-France.com

Poeme : Can’t Stop Loving You



Can’t Stop Loving You

I gave you all I have
I gave you my life
My friends
My feelings
And my heart

How did you thank me ?
By being my ennemy.

But you know…
I have a secret for you
No matter all cuts you make me did
No matter what words you used to insult me
No matter what…
I can’t stop loving you
Anei

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

i ɡavə iu al i-avə
i ɡavə iu mi lifə
mi fʁjɛ̃d
mi filiŋ
ɑ̃d mi əaʁ

ɔw did iu tɑ̃k mə ?
bi bɛ̃ɡ mi εnəmi.

byt iu knɔw…
i-avə a sεkʁε fɔʁ iu
no mate al kytz- iu makə mə did
no mate wa wɔʁdz- iu yzεd to ɛ̃sylt mə
no mate wa…
i kante stɔp lɔviŋ iu