Poème-France.com

Poeme : Coeur



Coeur

XXXXXX_XXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXX
XXXJXXXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXEXXXXX
XXXX+++++++++++XXXXXX
XXXXXTXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXAXXXX
XXIXXXXXXXX
XXXXMXXX
XXXXXX
XXEX
XX
X
--------
Angela

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

iks iks iks iks suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe iks iks iks iks
iks iks iks iks suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe iks iks iks iks
iks iks iks ʒi iks iks iks iks
iks iks iks ksə iks iks iks iks
iks iks iks iks plys plys plys plys iks iks iks iks
iks iks iks kst iks iks iks iks
iks iks iks ksa iks iks iks iks
ksksi iks iks iks iks
iks iks iks ksm iks iks iks
iks iks iks iks
ksksεks
iks iks
iks