Poème-France.com

Poeme : You’re My Last Resort



You’re My Last Resort

I need your help
I’m sorry about this
But you’re my last resort !

This night…
My heart is broken
’Cause my blood run in my eyes
My love is dead tonight
’Cause I kill him
My heart kill him…

I need your help
I’m sorry about this
But you’re my last resort !

This night…
My head is broken
’Cause my blood run in my brain
My spirit is dead tonight
’Cause I kill him
My life kill him…

I need your help
I’m sorry about this
But you’re my last resort !
D3V!Ls

PostScriptum

dsl si ya des faute. . . je ne suis pas la meilleure en anglais si vs trouver des faute merci de me les faire savoir ; )


Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

i nid iuʁ εlp
iεm sɔʁi abu ti
byt iuʁə mi last ʁəsɔʁ !

ti niɡt…
mi əaʁ is bʁɔkɛ̃
kozə mi blud ʁœ̃ ɛ̃ mi εj
mi lɔvə is dəad tɔniɡt
kozə i kij im
mi əaʁ kij im…

i nid iuʁ εlp
iεm sɔʁi abu ti
byt iuʁə mi last ʁəsɔʁ !

ti niɡt…
mi əad is bʁɔkɛ̃
kozə mi blud ʁœ̃ ɛ̃ mi bʁɛ̃
mi spiʁi is dəad tɔniɡt
kozə i kij im
mi lifə kij im…

i nid iuʁ εlp
iεm sɔʁi abu ti
byt iuʁə mi last ʁəsɔʁ !