Poème-France.com

Poeme : I Was In Love,



I Was In Love,

I was in love,

But I don’t know anymore.
I just don’t want to bore
Her with my crushed brain.
She left me in so much pain.

But I was below and she was above
And loneliness suits me like a glove.

So it wasn’t meant to be !
I tried but I could not fit
Into her heart, not a bit.
So I left out of misery

Thought suffering, my soul felt free.
Dark Ego

PostScriptum

Aller, un p’tit poème en Anglais !
Je peux ! Et dans toutes les langues… : -D
Note : J’ai été aidé pr celui-là par un pote à moi… merci à FoReVeRdEaD (OUI)


Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

i was ɛ̃ lɔvə,

byt i dɔnte knɔw animɔʁə.
i ʒyst dɔnte wɑ̃ to bɔʁə
εʁ wit mi kʁyʃεd bʁɛ̃.
ʃə lεft mə ɛ̃ so myk pɛ̃.

byt i was bəlɔw ɑ̃d ʃə was abɔvə
ɑ̃d lɔnəlinεs sɥi mə likə a ɡlɔvə.

so it wasnte məɑ̃ to bə !
i tʁjε byt i kuld no fi
ɛ̃to εʁ əaʁ, no a bit.
so i lεft u ɔf mizəʁi

tuɡt syfəʁiŋ, mi sul fεlt fʁi.