Poème-France.com

Poeme : Feelings



Feelings

Smiling face,
Crying heart.
(Don’t let It show,
Don’t let Them know. )

Smiling stays,
Crying starts.
(Hold It in,
Don’t break the grin. )

Happy face,
Hurting heart.
(Don’t reveal
How you feel. )

Painful Place,
Crying starts.

Spending years,
Hiding Tears.
Fan

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

smiliŋ fasə,
kʁiiŋ əaʁ.
(dɔnte lεt it ʃɔw,
dɔnte lεt tεm knɔw. )

smiliŋ stε,
kʁiiŋ staʁ.
(ɔld it ɛ̃,
dɔnte bʁəak tə ɡʁɛ̃. )

api fasə,
yʁtiŋ əaʁ.
(dɔnte ʁəvəal
ɔw iu fil. )

pɛ̃fyl plasə,
kʁiiŋ staʁ.

spɑ̃diŋ iəaʁ,
idiŋ təaʁ.