Poème-France.com

Poeme : Petit Poème En Anglais : She Is Alone Elle Est Seule (Sijad



Petit Poème En Anglais : She Is Alone Elle Est Seule (Sijad

She is alone
She is alone
Like a bird in the see
She is alone
Women of stone
Without mercy
She is alone
She is pervert
In the last western movie
She is alone
Without democracy
The ugly hot
Beautiful
Woman is smart
She is alone
She is alone
She is alone
In my heart
Like a see

Sijad (The Last Poet)
Said Jamaleddine

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

ʃə is alɔnə
ʃə is alɔnə
likə a biʁ ɛ̃ tə si
ʃə is alɔnə
wɔmɛ̃ ɔf stɔnə
witu mεʁsi
ʃə is alɔnə
ʃə is pεʁvεʁ
ɛ̃ tə last wεstεʁn mɔvi
ʃə is alɔnə
witu dəmɔkʁasi
tə yɡli o
botifyl
wɔmɑ̃ is smaʁ
ʃə is alɔnə
ʃə is alɔnə
ʃə is alɔnə
ɛ̃ mi əaʁ
likə a si

siʒad (tə last poət)