Poème-France.com

Poeme : Did You Know That ? ?



Did You Know That ? ?

I loved you
And I belived in you !
But you show me
I do an error
You never understand me
You never love me !
One time in your life
Did you know who I am ?
Did you know I loved you ?
Did you know it’s for you I cry ?
You never know that
Because you never Know me !
Lost_Hope

PostScriptum

il n’y a pas d’amour sans haine !


Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

i lɔvεd iu
ɑ̃d i bəlivεd ɛ̃ iu !
byt iu ʃɔw mə
i do ɑ̃ eʁɔʁ
iu nəve œ̃dεʁstɑ̃d mə
iu nəve lɔvə mə !
ɔnə timə ɛ̃ iuʁ lifə
did iu knɔw wo i am ?
did iu knɔw i lɔvεd iu ?
did iu knɔw itεs fɔʁ iu i kʁi ?
iu nəve knɔw ta
bəkozə iu nəve knɔw mə !