Poème-France.com

Poeme : Don’t Leave Me Alone



Don’t Leave Me Alone

Don’t leave me alone
With this razorblade
Don’t leave me alone
I might fade away
Please Stay

Don’t leave me alone
With the shards of a broken mirror
Don’t leave me alone
I might cry a bloodred rive
Cry and bleed till I die

Don’t leave me alone
With these poisonous pills
Don’t leave me alone
I might not feel… forever sealed
I won’t be healed

Don’t leave me alone
With this loaded gun
Don’t leave me alone
I might come undone
Then I’ll be gone

Don’t leave me alone
With my sick twisted evil mind
Don’t leave me alone
I might not find
Find my way back home

Don’t go away
I might die
I wont be healed
I’ll be gone
Cause no one would’ve help me

PLEASE DON’T GO AWAY
I’LL FADE AWAY
Luvbug-Girl

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

dɔnte ləavə mə alɔnə
wit ti ʁazɔʁbladə
dɔnte ləavə mə alɔnə
i miɡt fadə awε
pləazə stε

dɔnte ləavə mə alɔnə
wit tə ʃaʁdz- ɔf a bʁɔkɛ̃ miʁɔʁ
dɔnte ləavə mə alɔnə
i miɡt kʁi a bludʁεd ʁivə
kʁi ɑ̃d blid tij i di

dɔnte ləavə mə alɔnə
wit təzə pwazonus pij
dɔnte ləavə mə alɔnə
i miɡt no fil… fɔʁəve səalεd
i wɔnte bə əalεd

dɔnte ləavə mə alɔnə
wit ti lɔadεd ɡœ̃
dɔnte ləavə mə alɔnə
i miɡt kɔmə œ̃dɔnə
tɛ̃ iεl εl bə ɡɔnə

dɔnte ləavə mə alɔnə
wit mi sik twistεd əvil mɛ̃d
dɔnte ləavə mə alɔnə
i miɡt no fɛ̃d
fɛ̃d mi wε bak ɔmə

dɔnte ɡo awε
i miɡt di
i wɔ̃ bə əalεd
iεl εl bə ɡɔnə
kozə no ɔnə wuldvə εlp mə

pləazə dɔnte ɡo awε
iεl εl fadə awε