Poème-France.com

Poeme : You



You

I write on my papers
I write on my heart
I write on my mind
Ur name that I ever forgot

I spend my time
Thinking about you
I spend my life
Thinking that u have to be mine

I loved one time
I missed a lot of times
I liked a lot of persons
But never like you

I still awaked till the morning lights
Thinking how I have to catch you
And I never forgot you in my dreams

I wished all the time
That I don’t want to loose your smile
That I wished to be mine
I don’t want to loose your eyes
That will one day placed between the stars
I don’t want to loose your lips
Because I liked to taste it
I liked all things in you
I loved no one like you
Where I go and where I still
But I will think at you
Even when I die

Nour kenj
Nour Kenj

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

i wʁitə ɔ̃ mi pape
i wʁitə ɔ̃ mi əaʁ
i wʁitə ɔ̃ mi mɛ̃d
yʁ namə ta i əve fɔʁɡo

i spɑ̃ mi timə
tɛ̃kiŋ abu iu
i spɑ̃ mi lifə
tɛ̃kiŋ ta y-avə to bə minə

i lɔvεd ɔnə timə
i misεd a lo ɔf timə
i likεd a lo ɔf pεʁsɔ̃
byt nəve likə iu

i stij awakεd tij tə mɔʁniŋ liɡt
tɛ̃kiŋ ɔw i-avə to katʃ iu
ɑ̃d i nəve fɔʁɡo iu ɛ̃ mi dʁəam

i wiʃεd al tə timə
ta i dɔnte wɑ̃ to luzə iuʁ smilə
ta i wiʃεd to bə minə
i dɔnte wɑ̃ to luzə iuʁ εj
ta wij ɔnə dε plasεd bεtwin tə staʁ
i dɔnte wɑ̃ to luzə iuʁ lip
bəkozə i likεd to tastə it
i likεd al tiŋz- ɛ̃ iu
i lɔvεd no ɔnə likə iu
wəʁə i ɡo ɑ̃d wəʁə i stij
byt i wij tɛ̃k a iu
əvɛ̃ wɛ̃ i di

nuʁ kεnʒ