Poème-France.com

Poeme : Smile With Eyes



Smile With Eyes

It’s ok, i’m ok
Cause you don’t know
I am a stranger
An annonyme

Because love
And life
Is in every things
Little heart made big hope

Last expectations
Lost ride
Big dreams made you
Are still chance to re start ? ;
Roserouge

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

itεs oke, iεm oke
kozə iu dɔnte knɔw
i am a stʁɑ̃ʒe
ɑ̃ anɔnimə

bəkozə lɔvə
ɑ̃d lifə
is ɛ̃ əvəʁi tiŋ
litlə əaʁ madə biɡ ɔpə

last εkspεktasjɔ̃
lɔst ʁidə
biɡ dʁəam madə iu
aʁə stij ʃɑ̃sə to ʁə staʁ ? ,