Poème-France.com

Poeme : 103445 - Sans Titre



103445 - Sans Titre

Les Larmes Que

L’On S’éfforce De

Cacher Sont

Toujours Les

Plus Sincères

------O--o-----------o--o Si un grain
---O-------O -----O-------O __De sable
--O-----------o-o-----------o Montre tout l’@mour
---O------------o------------O
----O------------------------o __Que j’ai pour toi
------O-------------------O
Je t’offrirai
---------O------------o_Le Sahara
-----------O------O
--------------O-o
---------------O

++____… Leur reVe a Eux… __
++_____
… C’est D’eTre Heureux… ____++
++____… Mon reve a mOi… __++
++____… C’est tOi Et mOi… __
++_____++
Slaves Of Silences

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

lε laʁmə- kə

lɔ̃ sefɔʁsə də

kaʃe sɔ̃

tuʒuʁ lε

plys sɛ̃sεʁə

o o o o suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe si œ̃ ɡʁɛ̃
o o o o suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe də sablə
o o o o mɔ̃tʁə tu lat muʁ
o o o
o o suliɲe suliɲe kə ʒε puʁ twa
o o suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe ʒə tɔfʁiʁε
o o suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe lə saaʁa
o o
o o
o

plys plys suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe… lœʁ ʁəvə a ø… suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe
plys plys suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe… sε dεtʁə œʁø… suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe plys plys
plys plys suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe… mɔ̃ ʁəvə a mwa… suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe plys plys
plys plys suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe… sε twa e mwa… suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe
plys plys suliɲe suliɲe suliɲe suliɲe plys plys