Poème-France.com

Poeme : Suzy & Me



Suzy & Me

Francky :

You look like a Lady
But You’ re my Baby.
My Suzy in blue,
I love You !

Suzy :

Yes my Francky !
Get ready !
Come on ride with me ;
I can set You free !

They dream of each other.
Lovers for ever.
In the Sundown,
They leave the town.

To stay a child,
Born to be wild.
The Great White Hope

PostScriptum

Dialogue surpris un soir entre l’ homme et la machine :


Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

fʁɑ̃ki :

iu luk likə a ladi
byt iuʁə mi babi.
mi syzi ɛ̃ blɥ,
i lɔvə iu !

syzi :

iεs mi fʁɑ̃ki !
ʒεt ʁəadi !
kɔmə ɔ̃ ʁidə wit mə,
i kɑ̃ sεt iu fʁi !

te dʁəam ɔf əak ɔtœʁ.
lɔve fɔʁ əve.
ɛ̃ tə sœ̃dɔwn,
te ləavə tə tɔwn.

to stε a ʃild,
bɔʁn to bə wild.