Poème-France.com

Poeme : I Want To



I Want To

I want to write something good
But I don’t know what

I want to say something good
But I can’t

I want to do something good
But I haven’t an idea

I want to think something good
But it’s not the reality

I want to be something good
But it’s false
Annabelle

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

i wɑ̃ to wʁitə sɔmεtiŋ ɡud
byt i dɔnte knɔw wa

i wɑ̃ to sε sɔmεtiŋ ɡud
byt i kante

i wɑ̃ to do sɔmεtiŋ ɡud
byt i-avənte ɑ̃ idəa

i wɑ̃ to tɛ̃k sɔmεtiŋ ɡud
byt itεs no tə ʁəaliti

i wɑ̃ to bə sɔmεtiŋ ɡud
byt itεs falsə