Poème-France.com

Poeme : Is’t No’t Him



Is’t No’t Him

Is’t no’t him

Where are you ?
Who are you ?
I thing me too. .
To be with you. .

Do you are my baby
I don’t know, let me see
Let me know who are you
My baby boo ?

If you don’t wanna know about me
I sorry, i thing you are my baby
But if you’re no’t… Bad ! !
I’m gona be sad

Cuz is with you i am happy
And some funny
But… sorry
I rely thing you’re my baby…
Baby_Jess

PostScriptum

. . . (je suis poche ne anglais)


Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

iste nɔte im

wəʁə aʁə iu ?
wo aʁə iu ?
i tiŋ mə tu.
to bə wit iu.

do iu aʁə mi babi
i dɔnte knɔw, lεt mə si
lεt mə knɔw wo aʁə iu
mi babi bu ?

if iu dɔnte wana knɔw abu mə
i sɔʁi, i tiŋ iu aʁə mi babi
byt if iuʁə nɔte… bad ! !
iεm ɡɔna bə sad

kyz is wit iu i am-api
ɑ̃d sɔmə fœ̃ni
byt… sɔʁi
i ʁəli tiŋ iuʁə mi babi…