Poème-France.com

Poeme : Depuis Le Ciel Je Te Vois



Depuis Le Ciel Je Te Vois

Stargazer in the field,
Stargazer who dreams does yield
Stargazer how I wish I were you.
Stargazer, our dreams are true.

Stargazer hold fast to your dreams,
Stargazer they ripped up the seams
Of this young dreamer,
Stargazer dream for me
Make your eyes my sea,
So I may drown among the stars, free…
Butch

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

staʁɡaze ɛ̃ tə fjεld,
staʁɡaze wo dʁəam doz- ijεld
staʁɡaze ɔw i wiʃ i wəʁə iu.
staʁɡaze, uʁ dʁəamz- aʁə tʁy.

staʁɡaze ɔld fast to iuʁ dʁəam,
staʁɡaze te ʁipεd yp tə səam
ɔf tiz- iuŋ dʁəame,
staʁɡaze dʁəam fɔʁ mə
makə iuʁ εj mi səa,
so i mε dʁɔwn amɔ̃ɡ tə staʁ, fʁi…