Poème-France.com

Poeme : I Need



I Need

I d’ont wanna loose your love
If i loose it i will die
Please leave me some time
Again to let you
Love me
I need some love
My heart cannot support anymore
To have lost you
In that night when i went back
Drunk like a pig
I love you
I will die for you
Please love me again
Coeur Perdu

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

i dɔ̃ wana luzə iuʁ lɔvə
if i luzə it i wij di
pləazə ləavə mə sɔmə timə
aɡɛ̃ to lεt iu
lɔvə mə
i nid sɔmə lɔvə
mi əaʁ kano sypɔʁ animɔʁə
to-avə lɔst iu
ɛ̃ ta niɡt wɛ̃ i wɑ̃ bak
dʁœ̃k likə a piɡ
i lɔvə iu
i wij di fɔʁ iu
pləazə lɔvə mə aɡɛ̃