Poème-France.com

Poeme : Despair



Despair

(The illusion leaves place with the death… )
(And I remember this… )

So let me cry…
So let me die…
Look in my eyes… My feeling slide…
I leave you whitout saying good Bye
My pain is full… (my eyes are white)
All beauty is sad… but i don’t know why
The night is red… (red of blood)
The sun is dark… (from my sadness)

J’ai la gorge serré !
Les veines entrelacés !
Assis dans le noir !
Rongé par le désespoir !
Je ne suis plus qu’une ombre !
Revenu d’outre tombe !

I creep for you… (for not to die)
But I lie down…
In my muddy grave…
While thinking of you…

I see you down…
Shadow in hell…
Yes it’s my crime…
Daw

PostScriptum

Une chanson que j’ai écrit y’a dejà quelques temps.


Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

(tə ilyzjɔ̃ ləavə plasə wit tə dəat… )
(ɑ̃d i ʁəmɑ̃be ti… )

so lεt mə kʁi…
so lεt mə di…
luk ɛ̃ mi εj… mi filiŋ slidə…
i ləavə iu witu sεjiŋ ɡud bi
mi pɛ̃ is fyl… (mi εjz- aʁə witə)
al boti is sad… byt i dɔnte knɔw wi
tə niɡt is ʁεd… (ʁεd ɔf blud)
tə sœ̃ is daʁk… (fʁɔm mi sadnes)

ʒε la ɡɔʁʒə seʁe !
lε vεnəz- ɑ̃tʁəlase !
asi dɑ̃ lə nwaʁ !
ʁɔ̃ʒe paʁ lə dezεspwaʁ !
ʒə nə sɥi plys kynə ɔ̃bʁə !
ʁəvəny dutʁə tɔ̃bə !

i kʁip fɔʁ iu… (fɔʁ no to djə)
byt i li dɔwn…
ɛ̃ mi mydi ɡʁavə…
wilə tɛ̃kiŋ ɔf iu…

i si iu dɔwn…
ʃadɔw ɛ̃ εll…
iεs itεs mi kʁimə…