Poème-France.com

Poeme : Pourquoi Je T’aime ? ? ? ? ? ?



Pourquoi Je T’aime ? ? ? ? ? ?

Pourquoi je t’aime ? ? ? ? ?
Tu ne me regarde pas ! ! ! ! ! ! !
Pourquoi je t’aime ? ? ? ? ?
Tu ne me parle pas ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Pourquoi je t’aime ? ? ? ? ?
Tu ne m’aime pas ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

C dur de se sentir ignoré ! ! !
C dur de se sentir mal aimé !
C dur de te parler ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
C dur de te montrer ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Comment je voudrai t’aimer

Mais une chose est facile !
C de rêver en secret ! ! ! ! ! ! !
Mais une chose est facile !
C de me rappeler ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Ke tu m’as aimé ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Mtn on est des inconnus ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
C peut etre pck on ne se vois plus ! ! ! ! !
Mais je n’est pas oublier ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Tous nos sentiments partager ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Je pense a toi en gardant espoir ! ! ! ! ! ! ! !
De pouvoir un jour te revoir ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Je ne t’etouf pas ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Je ne le veu pas ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Pourquoi je dit tous ca ? ? ? ? ? ?
Moi même je ne sais pas ! ! ! ! ! !
Didou_29298

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

puʁkwa ʒə tεmə ? ? ?
ty nə mə ʁəɡaʁdə pa ! ! !
puʁkwa ʒə tεmə ? ? ?
ty nə mə paʁlə pa ! ! !
puʁkwa ʒə tεmə ? ? ?
ty nə mεmə pa ! ! !

se dyʁ də sə sɑ̃tiʁ iɲɔʁe ! ! !
se dyʁ də sə sɑ̃tiʁ mal εme !
se dyʁ də tə paʁle ! ! !
se dyʁ də tə mɔ̃tʁe ! ! !
kɔmɑ̃ ʒə vudʁε tεme

mεz- ynə ʃozə ε fasilə !
se də ʁεve ɑ̃ sεkʁε ! ! !
mεz- ynə ʃozə ε fasilə !
se də mə ʁapəle ! ! !
kə ty ma εme ! ! !

εm te εn ɔ̃n- ε dεz- ɛ̃kɔnys ! ! !
se pø εtʁə pe se ka ɔ̃ nə sə vwa plys ! ! !
mε ʒə nε pa ublje ! ! !
tus no sɑ̃timɑ̃ paʁtaʒe ! ! !

ʒə pɑ̃sə a twa ɑ̃ ɡaʁdɑ̃ εspwaʁ ! ! !
də puvwaʁ œ̃ ʒuʁ tə ʁəvwaʁ ! ! !
ʒə nə tətuf pa ! ! !
ʒə nə lə vø pa ! ! !

puʁkwa ʒə di tus ka ? ? ?
mwa mεmə ʒə nə sε pa ! ! !