Poème-France.com

Poeme : We Say



We Say

We say, the life is to shorty
But not for me, not for me
It’s just a long agony
And I survive lonely

I cry every time
I will die every day
My life is a crime
I would like to go away

I will not survive
I just say good bye
I haven’t got the strength
Because, it’s to late

I organize my suicide
The life is just a lie
I plant a knife inside
In my body, and I smile, a last time…
Inspi Naissante

PostScriptum

Euh… ^^’ petite note, je suis pas tout a fait sur de la grammaire et de l’orthographe de ce poème, aussi si vous voyez une faute, merci de me le dire pour que j’arrenge ça : )


Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

wə sε, tə lifə is to ʃɔʁti
byt no fɔʁ mə, no fɔʁ mə
itεs ʒyst a lɔ̃ aɡɔni
ɑ̃d i syʁvivə lɔnəli

i kʁi əvəʁi timə
i wij di əvəʁi dε
mi lifə is a kʁimə
i wuld likə to ɡo awε

i wij no syʁvivə
i ʒyst sε ɡud bi
i-avənte ɡo tə stʁɑ̃t
bəkozə, itεs to latə

i ɔʁɡanizə mi sɥisidə
tə lifə is ʒyst a li
i plɑ̃ a knifə ɛ̃sidə
ɛ̃ mi bɔdi, ɑ̃d i smilə, a last timə…