Poème-France.com

Poeme : Optimistic



A Propos

Il y a peu j’ai vécu des moments difficiles… un peu comme tout un chacun… j’ai voulu simplement montrer que l’optimisme est l’espoir sont nécessaires tout au long de ce fleuve intrépide qu’est la vie. J’ai préféré l’anglais… le message n’a pas de frontière, ni de nationalité quant à lui…

Optimistic

I have always been optimistic
I am not sure this is being idiotic
Hope, rather has been here to
Make me feel better hitherto

Surely life keeps its load of suprises
I, myself hide lots under my disguises
They are here as a protection
They’re masks to keep me from deception

But my smile is real
Despite the pain I feel

We undoubtedly deserve happiness and rime
So, let’s keep our heads up all the time…
Ka-Rismatique

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

i-avə alwε bin ɔptimistik
i am no syʁə tiz- is bɛ̃ɡ idjɔtik
ɔpə, ʁatœʁ-as bin əʁə to
makə mə fil bεte itεʁto

syʁəli lifə kipz- its lɔad ɔf sypʁizə
i, mizεlf idə loz- œ̃de mi dizɡizə
te aʁə əʁə a a pʁɔtεksjɔ̃
tεjʁə mask to kip mə fʁɔm dəsεpsjɔ̃

byt mi smilə is ʁəal
dεspitə tə pɛ̃ i fil

wə œ̃dubtεdli dəzεʁvə-apinεsz- ɑ̃d ʁimə
so, lətεs kip uʁ əadz- yp al tə timə…