Poème-France.com

Poeme : Trop Mignon



Trop Mignon

A comme Adeline
B comme Berenice
C comme Carolane

D comme Damien
E comme Elsa♥
F comme Faustine♥

G comme Gabrielle
H comme Hilarye♥
I comme Ismail… ♥

J comme Jenyfer
K comme kamel
L comme Leina

M comme Mickael. . ♥
N comme Noéline
O comme Olivier

P comme Pauline
Q comme Quentin
R comme Renne

S comme Sorenza♥
T comme Thibaut
U comme Urenne

V comme Victoire♥
W comme Wendy
X comme Xavier

Y comme Yvanna♥
Z comme Zoè♥

Tout ces prènoms pour dire à 3 personnes à quel point je les aime… ♥♥♥
Laura02100

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

a kɔmə adəlinə
be kɔmə bəʁənisə
se kɔmə kaʁɔlanə

de kɔmə damjɛ̃
ə kɔmə εlsa
εf kɔmə fostinə

ʒe kɔmə ɡabʁjεllə
aʃ kɔmə ilaʁiə
i kɔmə ismaj…

ʒi kɔmə ʒənife
ka kɔmə kamεl
εl kɔmə lεna

εm kɔmə mikael.
εn kɔmə nɔelinə
o kɔmə ɔlivje

pe kɔmə polinə
ky kɔmə kɑ̃tɛ̃
εʁ kɔmə ʁεnə

εs kɔmə sɔʁɑ̃za
te kɔmə tibo
y kɔmə yʁεnə

ve kɔmə viktwaʁə
dubləve kɔmə wɑ̃di
iks kɔmə ksavje

i kɔmə ivana
zεd kɔmə zɔε

tu sε pʁεnɔ̃ puʁ diʁə a tʁwa pεʁsɔnəz- a kεl pwɛ̃ ʒə lεz- εmə…