Poème-France.com

Poeme : Can I ? ?



Can I ? ?

You are in my dream
Every second
You are in my dream
Every night

Can I kiss you ?
Can I love you ?
Can I think to you every day ?
Cauz I love you every second

I hope that just one day
You realise the love
That I have for you
Cauz if you never know the love that I have for you

I think that I crying every second
Of the rest of my life
Luv U ...My Angel

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

iu aʁə ɛ̃ mi dʁəam
əvəʁi səɡɔ̃
iu aʁə ɛ̃ mi dʁəam
əvəʁi niɡt

kɑ̃ i kisz- iu ?
kɑ̃ i lɔvə iu ?
kɑ̃ i tɛ̃k to iu əvəʁi dε ?
koz i lɔvə iu əvəʁi səɡɔ̃

i ɔpə ta ʒyst ɔnə dε
iu ʁəalizə tə lɔvə
ta i-avə fɔʁ iu
koz if iu nəve knɔw tə lɔvə ta i-avə fɔʁ iu

i tɛ̃k ta i kʁiiŋ əvəʁi səɡɔ̃
ɔf tə ʁεst ɔf mi lifə