Poème-France.com

Poeme : Why (En Anglais)



Why (En Anglais)

The life is complicated but i don’t care !
I love you et I will always love you
Why I don’t know ?
But explains me please !
I want to live with you, to settle in your life…
Nancia

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

tə lifə is kɔ̃plikatεd byt i dɔnte kaʁə !
i lɔvə iu e i wij alwε lɔvə iu
wi i dɔnte knɔw ?
byt εksplɛ̃ mə pləazə !
i wɑ̃ to livə wit iu, to sεtlə ɛ̃ iuʁ lifə…