Poème-France.com

Poeme : Aimer !



Aimer !

J ---> Jalousse. .
E ---> Epatante. .

T ---> Talentueuse
A---> Aimé…
I ---> Irresistible. .
M ---> Magique…
E ---> Evidence…

M ---> Merveilleuse
A ---> admirationn

C ---> Comique…
H ---> Haricot vert. .
E ---> Epinard…
R ---> Rire…
I ---> Inoubliable. .
E ---> Energie…

T ---> Tonicque
O ---> original. .
N ---> Naturel. .

F ---> fidele…
R ---> romantique
E --- HEureux…
D ---> desir…

Je t’aime ma cherie ton fred !
O0_Ange2Enfer_0O

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

ʒi sypeʁjœʁ ʒalusə.
ə sypeʁjœʁ əpatɑ̃tə.

te sypeʁjœʁ talɑ̃tɥøzə
a sypeʁjœʁ εme…
i sypeʁjœʁ iʁəzistiblə.
εm sypeʁjœʁ maʒikə…
ə sypeʁjœʁ əvidɑ̃sə…

εm sypeʁjœʁ mεʁvεjøzə
a sypeʁjœʁ admiʁasjɔn

se sypeʁjœʁ kɔmikə…
aʃ sypeʁjœʁ-aʁiko vεʁ.
ə sypeʁjœʁ əpinaʁ…
εʁ sypeʁjœʁ ʁiʁə…
i sypeʁjœʁ inubljablə.
ə sypeʁjœʁ ɑ̃nεʁʒi…

te sypeʁjœʁ tɔnik
o sypeʁjœʁ ɔʁiʒinal.
εn sypeʁjœʁ natyʁεl.

εf sypeʁjœʁ fidələ…
εʁ sypeʁjœʁ ʁɔmɑ̃tikə
ə œʁø…
de sypeʁjœʁ dəziʁ…

ʒə tεmə ma ʃəʁi tɔ̃ fʁεd !