Poème-France.com

Poeme : Mon Age



Mon Age

My love is ageless
My rage is ageless
The mytery of my life is ageless
My life is empty
My fashion is ageless…
But in the end i am not ageless.
Phoenix

PostScriptum

j’espere ke vous comprené l’anglais. . .


Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

mi lɔvə is aʒəlεs
mi ʁaʒə is aʒəlεs
tə mitəʁi ɔf mi lifə is aʒəlεs
mi lifə is ɑ̃pti
mi faʃjɔ̃ is aʒəlεs…
byt ɛ̃ tə εnd i am no aʒəlεs.