Poème-France.com

Poeme : It Seems Like I Met The Right One…



It Seems Like I Met The Right One…

Last time,
I met the one like me,
I met the one for me…
I knew he was the one,
But I knew I was with another one…

My love, forgive me,
I met the one like me,
My love, forgive me,
I felt something for him…

I feel like a sinner,
’Cause I want him forever.

I don’t know what to do,
Maybe he’s lost too,
Just hope he’ll never tell me about her again,
Just wish that he’ll think of me a day.

In my sight, you might know it,
I don’t know what to do,
I don’t know what to think.

If I close my eyes…
I can hear him,
When I close my eyes,
I forget you…

My love, forgive me,
I met the one like me,
My love, forgive me,
I felt something for him…

Please… forgive me…
Poetic Angel

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

last timə,
i mεt tə ɔnə likə mə,
i mεt tə ɔnə fɔʁ mə…
i knεw ə was tə ɔnə,
byt i knεw i was wit anɔtœʁ ɔnə…

mi lɔvə, fɔʁʒivə mə,
i mεt tə ɔnə likə mə,
mi lɔvə, fɔʁʒivə mə,
i fεlt sɔmεtiŋ fɔʁ im…

i fil likə a sine,
kozə i wɑ̃ im fɔʁəve.

i dɔnte knɔw wa to do,
mεbə əεs lɔst tu,
ʒyst ɔpə əεl εl nəve tεll mə abu εʁ aɡɛ̃,
ʒyst wiʃ ta əεl εl tɛ̃k ɔf mə a dε.

ɛ̃ mi siɡt, iu miɡt knɔw it,
i dɔnte knɔw wa to do,
i dɔnte knɔw wa to tɛ̃k.

if i klozə mi εj…
i kɑ̃ əaʁ im,
wɛ̃ i klozə mi εj,
i fɔʁʒε iu…

mi lɔvə, fɔʁʒivə mə,
i mεt tə ɔnə likə mə,
mi lɔvə, fɔʁʒivə mə,
i fεlt sɔmεtiŋ fɔʁ im…

pləazə… fɔʁʒivə mə…