Poème-France.com

Poeme : I Want Just Know



I Want Just Know

I want just know, why I’m not with you…
I want just know, why you aren’t here…
I want just know, where you are…
I want just know, do you know I need you…

I want just know, Why you are crying in my dreams…
I want just know, what I do doing…
I want just know, are you really dead…
I want just know, when I can see you…

I want just know, why you are leaving me…
I want just know, do you know I miss you…
I want just know, when you come back…

I want just know, do you remember who I am…
I want just know, do you see me in my bed when I cry…
I want just know, Do you know I love you…
Rachel Piguet

PostScriptum

Je m’excuse pour l’orthographe, pour la grammaire, pour la conjugaisons des temps etc. . . J’espère qu’il plaira quand meme. . . . .


Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

i wɑ̃ ʒyst knɔw, wi iεm no wit iu…
i wɑ̃ ʒyst knɔw, wi iu aʁənte əʁə…
i wɑ̃ ʒyst knɔw, wəʁə iu aʁə…
i wɑ̃ ʒyst knɔw, do iu knɔw i nid iu…

i wɑ̃ ʒyst knɔw, wi iu aʁə kʁiiŋ ɛ̃ mi dʁəam…
i wɑ̃ ʒyst knɔw, wa i do duiŋ…
i wɑ̃ ʒyst knɔw, aʁə iu ʁəali dəad…
i wɑ̃ ʒyst knɔw, wɛ̃ i kɑ̃ si iu…

i wɑ̃ ʒyst knɔw, wi iu aʁə ləaviŋ mə…
i wɑ̃ ʒyst knɔw, do iu knɔw i misz- iu…
i wɑ̃ ʒyst knɔw, wɛ̃ iu kɔmə bak…

i wɑ̃ ʒyst knɔw, do iu ʁəmɑ̃be wo i am…
i wɑ̃ ʒyst knɔw, do iu si mə ɛ̃ mi bεd wɛ̃ i kʁi…
i wɑ̃ ʒyst knɔw, do iu knɔw i lɔvə iu…