Poème-France.com

Poeme : Something Has Been Taking



Something Has Been Taking

Something has been taking
From deep inside of me
A secret I’ve kept locked away
No one could ever see.

You, have taken
From deep inside of me
My heart I kept locked away
Now you have its key.
Star De Trygon

PostScriptum

Parfois j’ecris en anglais car je trouve de meilleurs sentiments dans cette langue.


Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

sɔmεtiŋ-as bin takiŋ
fʁɔm dip ɛ̃sidə ɔf mə
a sεkʁε ivə kεpt lɔkεd awε
no ɔnə kuld əve si.

iu, avə takɛ̃
fʁɔm dip ɛ̃sidə ɔf mə
mi əaʁ i kεpt lɔkεd awε
nɔw iu-avə its ke.