Poème-France.com

Poeme : No One Touched Me Like You



No One Touched Me Like You

No one else touyched me like you.
You touched me in ways I neveer knew.
You made me felt things I never felt befor.
You touched me like no one else can.
I tried to pretend it doesn’t matter, but it does.
You cxan hurt like no one else.
Fan

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

no ɔnə εlsə tuiʃεd mə likə iu.
iu tuʃεd mə ɛ̃ wεz- i nəviʁ knεw.
iu madə mə fεlt tiŋz- i nəve fεlt bəfɔʁ.
iu tuʃεd mə likə no ɔnə εlsə kɑ̃.
i tʁjε to pʁətɑ̃t- it doεsnte mate, byt it do.
iu kksɑ̃ yʁ likə no ɔnə εlsə.