Poème-France.com

Poeme : Excuse Moi



Excuse Moi

. : : . : : . Excuse moi de t’avoir regardé. : : . : : .
. : : . : : . Excuse moi de te l’avoir avoué. : : . : : .
. : : . : : . Excuse moi de t’avoir embrassé. : : . : : .
. : : . : : . Excuse moi de t’avoir enlacé. : : . : : .
. : : . : : . Excuse moi d’être resté moi. : : . : : .
. : : . : : . Excuse moi de t’avoir aimé. : : . : : .
. : : . : : . Excuse moi d’exister. : : . : : .
GσUℓιε:)

Pour mettre un commentaire

Poème en Phonétique

. : . : . εkskyzə mwa də tavwaʁ ʁəɡaʁde. : . : .
. : . : . εkskyzə mwa də tə lavwaʁ avue. : . : .
. : . : . εkskyzə mwa də tavwaʁ ɑ̃bʁase. : . : .
. : . : . εkskyzə mwa də tavwaʁ ɑ̃lase. : . : .
. : . : . εkskyzə mwa dεtʁə ʁεste mwa. : . : .
. : . : . εkskyzə mwa də tavwaʁ εme. : . : .
. : . : . εkskyzə mwa dεɡziste. : . : .